• Fiberinstalllation Elinstallation Väst

Vill du bli kontaktad angående data och fiber?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!


  Data och fiber

  Säker installation för data & fiber i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg

  Med en stabil fiberuppkoppling så förenklas din vardag. Med fiberteknik indraget kan du använda alla tjänster som kräver hög prestanda och du har kraften när du behöver den. Elinstallation Väst hjälper dig med att nå målet med ett driftsäkert och framtidssäkert nätverk. Vi installerar data & fiber i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg med omnejd.

  Med internet via fiberoptik så får du en hög maximerad hastighet och du får ut mesta möjliga av dina datatjänster. Både som privatperson och som företagare. Det optiska ljuset i fibern är en signal som gör att du kan överföra stora mängder data både upp och ner och samtidigt har du en bra hastighet på överföringen.

  Och eftersom ledningen ligger nedgrävd och skyddad under marken finns det bara en minimal risk för avbrott.

  Även om förutsättningarna i dagens teknik är överlägsna så är det bra att sköta underhållet av fiber- och dataanslutningarna regelbundet för att kunna fortsätta utan driftstopp.

  Elinstallation Väst både installerar och underhåller ditt nätverk för data & fiber

  Vi hjälper dig med det du behöver

  • Dragning av CAT6-kabel – professionella installationer för fasta eller trådlösa nät
  • Felsökningar
  • Installationer inom fiberuppbyggnad
  • Mätning och fibersvetsning
  • Underhåll av fibernät

  Installationer för data och fiber kräver ibland att även andra elinstallationer behöver utföras. Det beror på hur dina förutsättningar ser ut när vi börjar. Innan vi börjar startar vi alltid med en översyn och genomgång av vad som behöver göras för att ge dig ett säkert och stabilt nätverk.

  Elinstallation Väst i Grebbestad är auktoriserade

  Data- och fiberinstallationer av elektriker i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg

  Idag är det många delar av hemmet som hänger ihop. Se det som en fördel! Har du ett bra data- och fibernätverk ger det dig möjlighet att även kunna installera tryggheten i ett larmsystem eller smarta integrationer för Smarta hus.

  Kontakta oss direkt så hjälper vi dig vidare!

  Snabbanslutning