• luftvärme i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg

Vill du bli kontaktad angående värmepump?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!


  Värmepump från Elinstallation Väst, incert certifierade

  Vi installerar din värmepump i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan & Vänersborg

  Installera luftvärme från oss på Elinstallation Väst! Vi installerar värmepumpar i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Luftvärme är en bra investering för ditt hushåll och vi ska här förklara vilka fördelar det kommer att ge dig och ditt hus.

  Elinstallation Väst installerar luftvärmelösningar från välkända tillverkare. Fujitsu/Klimatherm, Sverigepumpen/Kinnan & Mitsubishi/Mitsubishi electric. Vi vet att de kommer att hålla och ge dig värme i många år.

  Luftvärme är en relativt billig investering. Både i inköp, installation och underhåll. Dessutom kan man använda sitt ROT-avdrag till en stor del av arbetskostnaden för installationen.

  En luftvärmepump ger dig en bra besparing

  Efter att själva investeringskostnaden är lagd så kommer du att märka att elräkningarna minskar. Värmekostnaden kommer att kunna minska med upp till 55% (när du har eluppvärmt) och i fritidshus minskar den ännu mer!

  Luftvärme är mycket klimatsmart

  Luftvärmepumpen återvinner den värme som finns i luften runt omkring oss. Och även luft som upplevs vara kall utomhus innehåller värme! Energi från värmen ute kan faktiskt utnyttjas optimalt ända ner till temperaturer på -20° C.

  Eftersom solvärme redan är befintlig och förnyas hela tiden så är det ett bra alternativ för miljön att använda den till uppvärmning av hus. Alla luftvärmepumpar vi installerar är energisnåla i sig och drivs av el. Elinstallation Väst kan även installera solceller på ditt tak för att göra minimal miljöpåverkan.

  Och din inomhusmiljö kommer också att upplevas som bättre eftersom en luftvärmepump renar luften från damm och partiklar samtidigt som den värmer upp.

  Snabb installation av värmepump i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan & Vänersborg

  Luftvärmepumpen består av en innedel – som vi kommer att installera på en lämplig plats – samt en utedel som jobbar med att samla in värmen från luften. De kopplar vi samman med olika rör till ett slutet system. Oftast börjar du spara pengar på din uppvärmning redan samma dag!

  En luftvärmepump fungerar även som luftkonditionering

  Som en bonus kan du använda din luftvärmepump även till luftkonditionering under varma sommardagar.

  Mitsubishi Electric lanserar -”SUMO”

  SUMO är en funktionsrik luftvärmepump som kan värma stora utrymmen, och även när det är riktigt kallt ute. Den är fylld med smarta finesser som bland annat nattläge, dubbla luftriktare, wifi och plasmafilter för luftrengöring vilket gör den till en premiumprodukt. Denna luftvärmepump är enkel att använda och du kan styra den via app, trådlös fjärrkontroll eller med Googleassistenten.

  SUMO har fått energiklass A+++ som är högsta möjliga. Det gör att du får väldigt mycket luftvärme för pengarna. Innan lansering testades SUMO i Sverige och Norge för att säkerställa att den toppresterar för oss i Skandinavien både gällande energiförbrukning och värmeeffekt.

  Hör av dig så kan vi berätta mer om SUMO, en värmepump som vi är mycket glada över att kunna erbjuda.

  Har vi övertygat dig till att installera luftvärme?

  Hör av dig till oss på Elinstallation Väst så bokar vi in ett möte. Då ta vi fram till vilken luftvärme som passar bäst i ditt hus. Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket och utför endast säker el.

  Är du inte riktigt övertygad ännu? Då kontaktar du oss så berättar vi mer!

  Låt oss installera din luftvärmepump i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg

  Elinstallation Väst – Incert certifierad kylmontör

  Elinstallation Vast Incert C 1792
  Snabbanslutning