Vill du bli kontaktad angående solceller?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!


  Solceller och solenergi installerad av Elinstallation Väst

  Solceller installerade i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg

  Solpaneler är mycket lätta att sköta. Ökningen av solcellsanläggningar har också gått snabbt i Sverige under de senaste åren. En stor anledning är att många har insett att de relativt svala temperaturerna vi har i Sverige är perfekta för solceller och för att utvinna solenergi! Elinstallation Väst installerar solceller i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg.

  Även om solen inte alltid skiner så producerar solceller el under alla dagens ljusa timmar. Och är det molnigt så produceras el även då, fast inte i lika stor mängd. Dina elräkningar kommer att minska ordentligt!

  Det finns alltså mycket goda anledningar till att få solceller och solenenergi installerat av Elinstallation Väst även hos dig eller ditt företag!

  Vi installerar solceller från Soltech som är Sveriges ledande helhetsleverantör av solceller. De ligger i framkant när det gäller att utveckla teknik för att nyttja solens kraft.

  Solenergi är mycket miljövänligt, för solen är en obegränsad energikälla till förnybar el

  Det är ekonomiskt med en solcellsanläggning. Och när anläggningen väl är monterad tillkommer inga fler kostnader och producerar du mer el än vad du behöver kan du sälja den. Om du väljer att producera miljövänlig el ger din investering också ett ökat värde av ditt hus.

  Och har du en elbil kan du be oss på Elinstallation Väst om att även installera en egen laddbox för elbilsladdning till din solcellsanläggning. Därmed får du möjligheten att också köra bil med din egenproducerade solel!

  Att få solceller och solenergi installerat

  av Elinstallation Väst i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg

  Montörerna på Elinstallation Väst räknar på ditt behov och tar fram den bästa lösningen för dina solceller. En solcellsanläggning på ca 30 m² täcker årsförbrukningen av el för en normalstor villa.

  Räkna med att monteringen av solcellsanläggningen tar 2-4 dagar beroende på storlek. Därefter kopplar vi in den i din elcentral och det går att se direkt hur mycket el dina nya solceller ger dig!

  Så det är enklare att montera solceller än vad många tror. Kontakta oss på Elinstallation Väst så kommer vi att leverera ett anpassat och färdiginstallerat solcellssystem!

  Skattereduktion för Grön teknik

  Från och med den 1 januari 2023 är det mer förmånligt att installera solceller för att generera egen elektricitet. Avdraget på fakturan höjs från 15 till 20 procent.

  När du ska installera grön teknik, som till exempel nätanslutna solceller, så kan du få skattereduktion för kostnaden för både arbete och material. Skattereduktionen för installation av solceller gäller för närvarande upp till 20 procent av arbets- och materialkostnaderna.

  Installation av system för lagring av egenproducerad elenergi kan ge en skattereduktion med 50 procent av kostnaden för arbete och material.

  Skattereduktionen ska ersätta det statliga bidrag som privatpersoner tidigare kunnat ansöka om i samband med installation av solceller. Skattereduktionen för grön teknik är högst 50 000 kronor per person och år. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut, men är en egen skattereduktion.

  Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort. Läs gärna mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida.

  Solceller och solenergi installerad av Elinstallation Väst i Tanum, Strömstad, Ed, Munkedal, Sotenäs, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg

  Elinstallation Väst är givetvis registrerade hos Elsäkerhetsverket. Det innebär att vi är auktoriserade installatörer av solceller i Bohuslän.

  Snabbanslutning